Pro sběratele bibliofilií Havrana

Úvodní stránka Fóra Fórum členů SČB Pro sběratele bibliofilií Havrana

• Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Josef a poslední změna proběhla před 7 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #757
    Josef
    Moderátor

Péčí Antonína Krejčíře, člena SČB, vydala obecně prospěšná společnost Kunštát PRO FUTURO o. p .s. – ateliér KreAt 2016 krásné bibliofilské vydání Havrana E. A. Poea, které obsahuje anglický text a překlady český (Ivan Petlan), slovenský (Ĺubomír Feldek) a dále překlady francouzský, ruský, polský, německý, maďarský, italský a španělský. Dvanácti signovanými lepty doprovodil Günter Hujber. Formát A 4 na papíru Excudit, šité s obálkou a pouzdrem z knihařství Fogl, 96 stran. Vydáno 30 číslovaných výtisků. Blíže o bibliofilii viz na http://eaglegallery.cz/havran-raven-e-a-poe-gunter-hujber-a-m Další informace získají zájemci o tento bibliofilský tisk u pana A. Krejčíře (mobil 608 949 515 nebo e-mail: krejcirant2013@gmail.com). O ateliéru KreAt viz blíže na www. http://www.kreat.cz

Rovněž na stránkách Ateliéru Krupka nabízejí své vydání Havrana v české a anglické verzi se 6 strukturálními grafikami Evy Čapkové. Blíže viz na http://www.atelierkrupka.cz
    (Josef Šuchman)

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.